Το 1ο Φεστιβάλ Skate διοργάνωσε η πόλη μας το 2004, περίοδο κατά την οποία ο Χρήστος Γώγος ήταν Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βύρωνα.

Λάτρεις του skateboard από την πόλη μας, αλλά και τους όμορους Δήμους, συγκεντρώθηκαν έξω από τα ανοιχτά γήπεδα του Δημοτικού Γυμναστηρίου και μας κατέπληξαν με τις ικανότητες και τη δεξιοτεχνία τους. 

Στο διεθνή αθλητικό χάρτη βάλαμε το Βύρωνα το 2004, με τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπιλιάρδου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλης μας.

Μάλιστα, με αφορμή τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, το Δημοτικό Γυμναστήριο εξοπλίστηκε με μεγάλες κλιματιστικές μονάδες.

Διεκδικήσαμε και πετύχαμε τη διοργάνωση και χάραξη της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας του 2004 μέσω της πόλης μας. 

Καταφέραμε να εντάξουμε το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Δημοτικού Γυμναστηρίου Βύρωνα στα Ολυμπιακά Προπονητήρια, που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, το 2004. 

Το 2004 εγκαινιάσαμε το 1ο Δημοτικό Κέντρο Άθλησης, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, που μέσα από τα ατομικά και ομαδικά προγράμματα που προσφέρει, δίνει στους συνδημότες μας τη δυνατότητα να εντάξουν την άθληση στην καθημερινότητά τους. 

Κατασκευάσαμε το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Εργάνης με διαμόρφωση του χώρου και τοποθέτηση χλοοτάπητα 4ης γενιάς στο γήπεδο ποδοσφαίρου. 

Θέλοντας να ενισχύσουμε τον αθλητισμό στην πόλη μας, προχωρήσαμε στην αναδιοργάνωση και επιμήκυνση των Παμβυρωνείων.

Στους αγώνες ποδοσφαίρου και ποδοσφαίρου 5x5 προστέθηκαν αγώνες μπάσκετ, χάντμπολ, μπάσκετ 3x3 και σκοποβολής, μετατρέποντας την ετήσια αθλητική διοργάνωση της πόλης μας σε θεσμό. 

OΛαϊκός Αγώνας Δρόμου έδωσε στους συμπολίτες μας τη δυνατότητα να αθληθούν, αλλά και να δουν την πόλη μας με ένα διαφορετικό τρόπο, τρέχοντας στους δρόμους της.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, βραβεύσαμε και τη χρυσή Ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα για την επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. 

Μετατρέψαμε το χώρο έξω από τα σχολεία της Εργάνης σε γήπεδα μπάσκετ, σε μία προσπάθεια να φέρουμε τους συμπολίτες μας πιο κοντά στον αθλητισμό και τα οφέλη του. 

Το προφίλ του Χρήστου στο Facebook  Το κανάλι του Χρήστου Γώγου στο Youtube  Flickr: Ροή φωτογραφικού υλικού του Χρήστου στο Flickr... Το προφίλ του Χρήστου στο Twitter

Τελευταία Videos

Flicker Photo Gallery