Επίκεντρο ο άνθρωπος στο πρόγραμμα της «Νέας Εποχής Βύρωνα»
Τους βασικούς άξονες του σχεδίου της «Νέας Εποχής Βύρωνα» για την επόμενη μέρα της πόλης παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Γώγος στους εκατοντάδες συμπολίτες μας,

Περισσότερα...


Από 82 ενεργούς πολίτες, ανθρώπους της κοινωνίας, με γνώσεις, εμπειρία και διάθεση για προσφορά αποτελείται το ψηφοδέλτιο νίκης του υποψήφιου Δημάρχου Βύρωνα Χρήστου Γώγου, το οποίο καταρτίστηκε με γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας και την επόμενη μέρα της πόλης μας. 

Περισσότερα...


Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο νίκης των 82 υποψηφίων του
Την Πέμπτη το βράδυ ολοκληρώθηκε η κατάρτιση του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή Βύρωνα» με 17 ακόμα καταξιωμένους συμπολίτες μας, ανθρώπους της κοινωνίας με γνώσεις και εμπειρία, οι οποίοι δίνουν τη μάχη των εκλογών της 18ης Μαΐου στο πλευρό του Χρήστου Γώγου.

Περισσότερα...

Έντεκα επιπλέον υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΥΡΩΝΑ» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης, Ιατρός Χρήστος Γώγος. Πρόκειται για νέα πρόσωπα, αλλά και ανθρώπους με εμπειρία στα κοινά, που τους ενώνει η διάθεση για προσφορά.

Περισσότερα...


Το Κέντρο Υγείας Βύρωνα, το πρώτο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της χώρας, επισκέφτηκαν ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Γώγος μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της «Νέας Εποχής Βύρωνα», στο πλαίσιο της περιοδείας τους.

Περισσότερα...


Η Νέα Εποχή Βύρωνα καταδικάζει την επίθεση που πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στο γραφείο της Παράταξης καθώς και στα γραφεία άλλων παρατάξεων της πόλης μας.

Περισσότερα...

Στη γειτονιά της Νέας Ελβετίας και την Αγορά Βύρωνα επισκέφτηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Γώγος μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης "Νέα Εποχή Βύρωνα", στο πλαίσιο της περιοδείας τους στις γειτονιές της πόλης.

Περισσότερα...


Το Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας της πόλης μας επισκέφτηκε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Γώγος μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής μας, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στη γειτονιά της Μεταμόρφωσης.

Περισσότερα...


Στη γειτονιά του Καρέα βρέθηκαν χθες ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Γώγος μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της «Νέας Εποχής Βύρωνα».

Περισσότερα...


Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Γώγος μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της «Νέας Εποχής Βύρωνα» πραγματοποίησαν περιοδεία στη γειτονιά του Αγίου Δημητρίου, καθώς και εθιμοτυπική επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.

Περισσότερα...


Ακόμα μία Δημοτική Σύμβουλος του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά θα δώσει τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου στο πλευρό του Ιατρού και υποψήφιου Δημάρχου Βύρωνα Χρήστου Γώγου.

Περισσότερα...


Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Ψεματίκας θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, με την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ», στο πλευρό του Ιατρού και υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Γώγου.

Περισσότερα...

Έξι ακόμα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της  «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΥΡΩΝΑ» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης, Ιατρός Χρήστος Γώγος. Έτσι, ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης ανέρχεται στους 50, καθώς έχουν ήδη ανακοινωθεί τα ονόματα 44 υποψηφίων.

Περισσότερα...


Πανστρατιά στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Βύρωνα Χρήστου Γώγου, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των εν ενεργεία και διατελεσάντων Δημοτικών Συμβούλων του Δημάρχου Νίκου Χαρδαλιά, δίνει μαζί του τη μάχη των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ο επικεφαλής της παράταξης...

Περισσότερα...

Τις πρώτες υποψηφιότητες του ψηφοδελτίου της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΥΡΩΝΑ» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης, Ιατρός Χρήστος Γώγος. Δεκαεννιά φρέσκα πρόσωπα στα κοινά δρώμενα της πόλης, άνθρωποι της κοινωνίας, με εξαιρετικές γνώσεις και εμπειρία ο καθένας στο αντικείμενό του, αποτελούν τις πρώτες επιλογές του υποψηφίου Δημάρχου και συνεργάτη του νυν Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά.

Περισσότερα...

Το όνομα της νέας παράταξης, «Νέα Εποχή Βύρωνα», αλλά και τους βασικούς στόχους της, ανακοίνωσε την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Γώγος, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Νέα Ελβετία».

Περισσότερα...

Το προφίλ του Χρήστου στο Facebook  Το κανάλι του Χρήστου Γώγου στο Youtube  Flickr: Ροή φωτογραφικού υλικού του Χρήστου στο Flickr... Το προφίλ του Χρήστου στο Twitter

Τελευταία Videos

Flicker Photo Gallery