ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ "ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ"

Το πρώτο βραβείο δόθηκε στην Χρυσάνθη Παπαδημητρίου του Αθανασίου (3ο ΓΕΛ Βύρωνα, 19.450 μόρια, Χημικών μηχανικών Ε.Μ.Π.
-2ο βραβείο: Ιωάννης Παπαβασιλείου του Παναγιώτη (ΓΕΛ Καρέα, 19.106 μόρια, Μαθηματικό Αθήνας)
-3ο βραβείο: Παναγιώτης Γκαρμπουνώφ του Γεωργίου (3ο ΓΕΛ Βύρωνα, 18.930 μόρια, Ιατρική Αθήνας)
-4ο βραβείο: Σοφία Καραγεωργίου του Ξενοφώντα (5ο 
ΓΕΛ Βύρωνα, 18.751 μόρια, Ιατρική Κρήτης)
-5ο βραβείο: Κων/νος Σουργκούνης-Μεταλλίδης του Ευστρατίου (ΓΕΛ Καρέα, 18.745 μόρια, Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας)

Περισσότερα...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΥΡΩΝΑ 2017..Ειμασταν ολοι εκει απο τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ παραταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ να παραθεσουμε τις αποψεις ,τις ανησυχιες μας και την πραγματικη εικονα ολων οσων αναφερθηκαν στον απολογισμο .Η συνεχεια θα δοθει με εντυπη εκδοση των θεσεων της παραταξης μας για τη σημερινη κατασταση του Δημου μας και ολα οσα πρεπει να γινουν

Περισσότερα...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΜΕ. ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΡΩΓΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ.

Περισσότερα...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ''ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ''-ΘΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ-2014.

 

 

"Αληθινός δείκτης πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης, ούτε οι προσωπικές απολαβές.
Είναι το προσωπικό ήθος.
Δεν κάνω λόγο ούτε για την κοινωνική, ούτε τη σεξουαλική, ούτε τη χριστιανική ηθική.

Περισσότερα...

Συνέντευξη του Χρίστου Γώγου στον Επικοινωνία 94FM

Παντελώς ανέτοιμη να διοικήσει αποδεικνύεται 2 χρόνια μετά την εκλογή της η δημοτική αρχή του Άκη Κατωπόδη στο Δήμο του Βύρωνα σύμφωνα με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χρίστο Γώγο.

Περισσότερα...

Η μεγάλη κακοδαιμονία είναι η απεριόριστη εξουσία και κανείς δεν διαθέτει τα προσόντα για να ασκεί απεριόριστη εξουσία.Οι εξουσίες που κατέχει η σύγχρονη δημοκρατία θα ήταν ακόμη λιγότερο ανεκτές στα χέρια κάποιας μικρής ελίτ.

                                                                                 

Κυκλοφορεί 24σέλιδο, το 17ο φύλλο σε Βύρωνα, Καισαριανή και Παγκράτι σε 7.000 αντίτυπα

Περισσότερα...

Από τον Αριστεύσαντα στούς Μηχανολόγους Μηχανικούς - Άγγελο Κρατημένο.
Κυρίες και κύριοι καλησπέρα,
Καταρχάς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή αυτής της βράβευσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης, ξεχωριστά αυτούς που με βοήθησαν είτε πρακτικά είτε ψυχολογικά να κατορθώσω αυτό για το οποίο βρίσκομαι σήμερα εδώ. 

Περισσότερα...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 20/04/2016.
ΕΤΣΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

 

Περισσότερα...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ:
Όταν ένας Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου παραιτείται σημαίνει ότι διαφωνεί ριζικά με τίς επιλογές της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου με τον οποίο εξελέγη.

Περισσότερα...

Σάν σήμερα πρίν δύο χρόνια μία επιτυχημένη ομάδα ανθρώπων ξεκινούσε μία προσπάθεια συντήρησης τών μέχρι τότε θετικών δημιουργιών τών προηγουμένων διοικήσεων και ιδιαίτερα της διοίκησης Χαρδαλιά, πετώντας κάθε τί πού πόνεσε , έβλαψε ,στενοχώρησε ή αδίκησε έν αγνοία .

Περισσότερα...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.

 

Καλημερίζω όλους τούς ενεργούς πολίτες τού Βύρωνα πού ανακαλύπτουν ΤΩΡΑ τίς μή λειτουργούσες δομές τού Δήμου,πού δεν διαβάζουν και δεν παρακολουθούν τί γίνεται στα Συμβούλια,παρά τίς πλείστες όσες αναρτήσεις στο site της παράταξης και στο facebook.

 

Περισσότερα...

Βύρωνας 1/09/2015


Αγαπημένα μας παιδιά και γονείς,
Η "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ’’ οι Δημοτικοί μας Σύμβουλοι και τά μέλη της Δημοτικής Παράταξης εύχονται σε όλες και όλους Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία. 

Περισσότερα...

Στην Δημοκρατία πρέπει να εκφραζονται όλες οι απόψεις και στόν Δήμο Βύρωνα ο Αυταρχισμός περισσεύει. Ποιός σας επέτρεψε κύριε Δήμαρχε να ανεβάζετε στο site τού Δήμου την προσωπική σας άποψη;

 

 

Περισσότερα...

Στις 16/6/2014 κλήθηκα απο κατοίκους της Φορμιωνος να κανω κάτι για τα λύματα που έρεαν επι της Φορμιωνος από το υψος της Γ. Παπανδρέου και μέχρι το ύψος της Ανάληψης. 20:20 με την ζέστη στο ζενίθ τα βρωμονερα ζεστά στον δρόμο.

 

Περισσότερα...

Εκπλήσσομαι από το όψιμο ενδιαφέρον παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης για το χωριό παραγωγών οταν εμείς το είχαμε καταδείξει εν τη γενέση του.

 

Περισσότερα...

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας 23/4/2015 
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 8971 
ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤ. ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Τηλέφωνο: 213200866

 

Περισσότερα...

 

Αγαπημένη Πατρίδα. Παντα με αξιοπρέπεια και λεύτεροι. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους Έλληνες όπου Γης.

 

Το συγκεκριμμένο έργο είναι μοναδικό ώς κλειστό βιοκλιματικό και Zero Energy. Άρα είναι αδύνατο να ζητά η δημοτική αρχή πληροφορίες εδώ και κεί σε διάφορους αυτοανακηρυσσόμενους ειδικούς την στιγμή που εμείς ήμαστε οι πρώτοι που θα 

Περισσότερα...

 

Σύμφωνα με έγγραφο που κατέθεσε ο κ. Χρ. Γώγος στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο, με απόφαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ, αποτελεί μέλος της επιτροπής Υγείας και κοινωνικής Πρόνοιας της ΚΕΔΕ. Επίσης έκανε γνωστό ότι η παράταξη "Νέα εποχή Βύρωνα" θεσμοθετεί υποτροφία με την ονομασία "Α. ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ". Αναφέρουν τα έγγραφα:

 

Περισσότερα...

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΤΤΑ ''EVER''.ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ -Πολλές εκπλήξεις

Παρότι ο κόσμος και ο άνθρωπος δεν έχουν τελικό σκοπό, μπορούμε να βρούμε έναν, φυσιοκρατικά θεμελιωμένο, ηθικό σκοπό στη ζωή μας.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι φίλοι της παράταξης.

 

 

Στα πλαίσια του εορτασμού-συμβολισμού της “Παγκόσμιας ημέρας των ατόμων με αναπηρία”, διοργανώθηκε εκδήλωση στον Δήμο Βύρωνα από την “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ” με θέμα: Τα άτομα με αναπηρία σε μία σύγχρονη πόλη”

 

Περισσότερα...

Οι πολιτικές και άλλες διαπιστώσεις σας, είναι απόρροια του αρνητισμού που διακατέχει τον πολιτικό σας φορέα γενικότερα και…σας παρασύρει από τη μία γκάφα στην άλλη ! Πέρασαν κιόλας δυόμισυ μήνες διοίκησης από το συγκυριακό εκλογικό αποτέλεσμα τού Μαϊου και ο Βύρωνας δεν έχει δει ακόμα τίποτα καλό,

Περισσότερα...

Στό τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στον Βύρωνα, πού έγινε σε δύο φάσεις, μάθαμε πολλά για να βιώσουμε ακόμα περισσότερα.
Μάθαμε ότι
1. Οι ελαστικές σχέσεις εργασίας είναι απαραίτητες στήν Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Ακη Κατωπόδη πού στηρίχθηκε από τον ''ΣΥΡΙΖΑ'' (μειοψηφούντος ενός συμβούλου) και αναγνωρίζοντας επιτέλους πόσο ίδιοι είναι με την πρώην διοίκηση Χαρδαλιά. Τώρα που διοικούν τα αναμασάνε όλα.''No reasons-No rights''

Περισσότερα...

κ.ΒΩΒΟ,κα.ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ,κ.ΚΡΙΑΤΣΩΤΗ (Μέλη τής ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΥΡΩΝΑ) μέ στόχο την συλλογή πλαστικών καπακιών που θα χρησιμέψουν στήν αγορά ενός αμαξιδίου στον μικρό Γιάννη.

 

Περισσότερα...

Η Νέα Εποχή Βύρωνα και τα μέλη της δραστηριοποιούνται σε κοινωνικές δράσεις κάτι που προκύπτει και από το πρόγραμμα μας. Όλοι μαζί λοιπόν την Κυριακή για ένα ιερό σκοπό.

ΜΠΡΑΒΟ Σάκη, Κώστα, Τίνα, Γιώργο.

Ευχαριστούμε

Η ''ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ'' χαιρετίζει την έστω και προσωρινή εκδίκαση-δικαίωση των σχολικών φυλάκων μετά από προσφυγή τους.

 

Η παρουσία τους είναι καταλυτική όπως και εκείνη της Δημοτικής Αστυνομίας.Προεκλογική δέσμευσή μας ήταν η προσπάθεια εύρεσης σύννομης διαδικασίας έτσι ώστε να ζητηθεί από το Υπ.Δημ.Τάξης να διατεθούν εκ νέου στους δήμους και εφόσον βέβαια το επιθυμούσαν.

Απάντηση της ‘’ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΩΓΟΣ’’
στην ανακοίνωση 
του δημάρχου για το «Χωριό Παραγωγών»

Καμία έκπληξη δεν μάς προξένησε η, για πολλοστή φορά εσκεμμένη διαστρέβλωση της συμβολής του «Χωριού Παραγωγών» στις κοινωνικές δομές της πόλης μας από τη δημοτική αρχή Κατωπόδη. 

Περισσότερα...

Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Πήρα μια ηλεκτρονική επιστολή από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιο δήμαρχο Βύρωνα κ. Χρήστο Γώγο, με εννέα ερωτήματα, τα οποία ζητούν απάντηση από τη δημοτική αρχή. Την παραθέτω χωρίς σχολιασμό:

Περισσότερα...


Μόλις χθες στο δελτίο ειδήσεων ανακοινώθηκε η χάραξη της πολυαναμενόμενης γραμμής 4 του ΜΕΤΡΟ, που δυστυχώς δεν περιλαμβάνει ώς ενδιάμεσο σταθμό τον ΒΥΡΩΝΑ παρά την προσέγγιση σέ Ζωγράφου και Καισαριανή. Άν δεν πρόκειται για δημοσιογραφική παράλειψη θεωρούμε προκλητική μία τέτοια απόφαση .

 

Περισσότερα...

Δήλωση Χρήστου Γώγου

για αποτέλεσμα β’΄γύρου δημοτικών εκλογών

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, τις οποίες και υποσχόμαστε να τιμήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.

Περισσότερα...

Ξεκάθαρο μήνυμα συνεργασίας και συνεννόησης έστειλαν οι συμπολίτες μας, οι οποίοι ψήφισαν στην εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου με αυτοδιοικητικά κριτήρια και έδωσαν την πρώτη θέση στο Χρήστο Γώγο και τη «Νέα Εποχή Βύρωνα».

Περισσότερα...

Στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Βύρωνα με θέμα το κλείσιμο των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ από το Υπουργείο Υγείας, συμμετείχε ο υποψήφιος Δήμαρχος και αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Βύρωνα, Χρήστος Γώγος.

Περισσότερα...

Στα εγκαίνια των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος, Υμηττού, στη Ζωοδόχο Πηγή, παραβρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα και Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρήστος Γώγος.

Περισσότερα...

Ένα… «κοινωνικό μαγειρείο» για την ενίσχυση των απόρων έστησαν το περασμένο Σάββατο στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος, παραγωγοί που συμμετέχουν στο «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη διάθεσή τους για προσφορά και αλληλεγγύη, με στόχο την ανακούφιση των κοινωνικά ευπαθών ομάδων.

Περισσότερα...

Το προφίλ του Χρήστου στο Facebook  Το κανάλι του Χρήστου Γώγου στο Youtube  Flickr: Ροή φωτογραφικού υλικού του Χρήστου στο Flickr... Το προφίλ του Χρήστου στο Twitter

Τελευταία Videos

Flicker Photo Gallery