Η εξώπορτα...

Το εισαγωγικό κείμενο που βρίσκεται συνήθως στην αρχική σελίδα, είναι σαν την εξώπορτα ενός σπιτιού. Δίνει μια πρώτη εικόνα για το τί θα ακολουθήσει.
   Στη σελίδα μιας δημοτικής παράταξης, θα περίμενε κανείς πληροφορίες του τύπου "είμαι ο τάδε", "επιτυχημένος επαγγελματίας", "αρεστός", "αγαπητός", "άξιος". Σε αυτό το κείμενο γνωριμίας με την παράταξη "Νέα Εποχή Βύρωνα", θα σας πω για την ιδανική, δική μου πόλη. Την πόλη που ονειρεύομαι και επιθυμώ. Ίσως την ουτοπική πόλη των ονείρων και των προσδοκιών όλων μας. Τον δικό μας Βύρωνα.

   Θέλω να ζήσω σε μια πόλη φιλική, που θα αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα στην αντίληψη της κοινωνίας των πολιτών, με συνείδηση ευθύνης και γνώση των ορίων ελευθερίας. 
Μια πόλη με φιλικούς ελεύθερους δημόσιους χώρους, όπου η μετακίνηση δεν θα είναι μπελάς, οι υπηρεσίες καθαριότητας και θα υπάρχουν και θα λειτουργούν, όπου η εξυπηρέτηση των δημοτών από το Δήμο και τις υπηρεσίες του θα είναι αυτονόητη και όχι ζητούμενο. Έξυπνες εφαρμογές και τεχνολογία θα δρουν υπέρ δημότη, με επαρκή σημεία ελεύθερης πρόσβασης στο ιντερνέτ. 

   Οι συνήθειες των κατοίκων θα είναι σεβαστές και κατανοητές. Η ιδιαιτερότητα της ιστορίας της πόλης θα αναδειχτεί και πλέον θα ζούμε στην "αγαπημένη μας γειτονιά", τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. 
Κι αυτά δεν είναι μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Είναι δέσμευση. Είναι απλότητα. Είναι το κοινό μας μέλλον, εδώ, στο Βύρωνα.

     Η Νέα Εποχή Βύρωνα, δεν αφορά μόνο στα πρόσωπα. Κατά βάση αφορά στη νέα μας ζωή, στην προοπτική της, στη δημιουργία ή καλύτερα στην αναγέννηση μιας πόλης από την οποία δεν θα θες να φύγεις. Με γνώση και εμπειρία θα καλύψουμε τα κενά, με επίκεντρο τις καθημερινές μας ανάγκες. Με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Αυτό είναι το δικό μας στοίχημα. Με σχέδιο και με πρόγραμμα να κάνουμε τα πράγματα απλά, αλλά λειτουργικά.

Έκτακτη Ενημέρωση

Η Νεολαία Νέας Εποχής Βύρωνα

Στηρίζουμε τη Νεολαία του Βύρωνα!

      Δεν ξέρω τι να παίξω στα παιδιά... Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα... Γεμίζει με γέλια και φωνές ο χώρος όταν εμφανίζονται στο γραφείο. Αποφασιστικοί, ακούραστοι και με νέες, φρέσκιες ιδέες για την πόλη.  

      Αύριο, θα τους βρείτε μπροστά σας..... Δεν θα τα παρατήσουν εύκολα. Ήρθαν για να μείνουν και να μας κρίνουν και να μας αμφισβητήσουν όλους. Άλλωστε είναι παιδιά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ομάδα Εργασίας

Όταν η αγάπη και η εκτίμηση στο πρόσωπο ενός ανθρώπου σε ενώνουν σε ομάδα, όταν το πάθος σε οδηγεί για την καλύτερη επόμενη μέρα, τότε υπάρχει ελπίδα. Όταν σ΄ ένα υπόγειο ξεκινούν μεγάλες φιλίες και δυνατές σχέσεις, τότε αυτό το λέμε "Ομάδα Εργασίας" του Χρήστου Γώγου.

Κώστας Λεράκης

Προσπαθεί να βρει μια άκρη στην οργάνωση των ανθρώπων. Ακούει τους πάντες, είναι η ήρεμη δύναμη. Χαρακτηριστικό γέλιο, έχει την έκφραση παιδιού που μόλις έκανε αταξία.

Μάριος Νοβακόπουλος

Όσοι τον γνωρίζουν μετά μιλάνε για κείνον. Το νέο αίμα στην παράταξη, η δυνατή πένα, η διαφορετική ματιά. Γράφει με απίστευτη ταχύτητα και διαβάζει ακόμα πιο γρήγορα.

Βασίλης Θεοδωρακόπουλος

"Είδα στα μάτια τους ότι θα τους νικούσαμε". Αθεράπευτα πιστός, έτοιμος για όλα, υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια τη δύσκολη δουλειά. Δίνει όλον του τον εαυτό. Και δεν ζητά τίποτα.

Βασιλική Μάρκου

Για τη γυναίκα του αρχηγού θα λέμε μόνο καλά λόγια. Έτσι έχουμε συνεννοηθεί. Δεν πειράζουμε ούτε τρίχα του αν εκείνη δεν συμφωνεί. Έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Και την πιο ρομαντική ματιά.

Αλέξανδρος Μπαζάκας

Όντας ακόμα παιδί, είναι απλός, έξυπνος και το βλέμμα του δείχνει την καθαρότητα του χαρακτήρα του. Έχει ταλέντο στο γράψιμο, έχει γνώσεις, έχει άποψη. Ξέρει τι θέλει και πως να το κάνει. Αγαπημένος αριθμός, ο πληθυντικός.

Τζώρτζια Τριανταφυλλίδη

Δεν έφερε πληκτρολόγιο, δεν μπορεί να το πάρει να φύγει. Όμως έβαψε, ποτίζει τα λουλούδια, τραγουδάει θαυμάσια και λατρεύει το υπόγειο. Επίσης λατρεύει τα βλέμματα όλων των υποψηφίων και όλων όσων συνεργάζεται. Πρόβλημα.
© 2019 NEA EPOXI BYRONA - ALL RIGHTS RESERVED
Powered by Anaptixis
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram