Frontpage Header Banner 02

Η αγάπη μου για τον Βύρωνα είναι αδιαπραγμάτευτη

Ζω στον Βύρωνα. Την πόλη που αγάπησα. Με τη Βασιλική Μάρκου, τη γυναίκα μου, μεγαλώσαμε εδώ τα τρία μας παιδιά και τώρα χαιρόμαστε τα εγγόνια μας. Τον Βύρωνα με την τεράστια ιστορία του, τη πολιτιστική του παράδοση και την ασύγκριτη αθλητικήω του διαδρομή. Μια πόλη που μόνο να ερωτευτείς μπορείς, περπατώντας στα γραφικά προσφυγικά της στενά και τις καταπράσινες διαδρομές του Υμηττού μας. Μα, πάνω απ’ όλα, είναι οι άνθρωποί της. Όλοι εσείς. Οι πολίτες του Βύρωνα, που «πονάτε» τον τόπο αυτό, που δίνετε όλοι σας, τον καλύτερό σας εαυτό, για να δείτε αυτήν την πόλη όπως πραγματικά της αξίζει.

Δημιουργούμε μια πόλη ανοιχτή στο μέλλον, σεβόμενοι το παρελθόν

Την εμπλοκή μου με τα κοινά, δεν την είδα ποτέ ως αυτοσκοπό. Η έννοια της προσφοράς ωστόσο, υπήρχε πάντα διάχυτη μέσα μου. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος για να γίνω γιατρός, ενώ δεν έπαψα ποτέ να αναζητώ τη γνώση, σπουδάζοντας επιπλέον, θεολογία αλλά και δημοσιογραφία.

Η ευκαιρία μού δόθηκε πριν από 25 χρόνια από τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος μου άνοιξε τον δρόμο να συνεισφέρω κι εγώ, με όλες μου τις δυνάμεις, από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδημάρχου, στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των Βυρωνιωτών. Κάναμε λοιπόν, πράξη, πρωτοποριακές ιδέες και προτάσεις, που βρήκαν από όλους εσάς, συγκινητική ανταπόκριση, δίνοντάς μου μάλιστα, την ευκαιρία να σας εκπροσωπώ αδιάλειπτα, έως και σήμερα, στα δημοτικά έδρανα. Παράλληλα, δεν έπαψα ποτέ να εργάζομαι. Να ασκώ το λειτούργημα του γιατρού – νευροχειρουργού, ως ιδιώτης γιατρός επί σειρά ετών αλλά και από τις θέσεις μου σε δημόσια νοσοκομεία, όντας πλέον διευθυντής της νευροχειρουργικής κλινικής στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας.

Είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε με ήθος και αξιοπρέπεια τους πολίτες

Η απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου αυτής της πόλης, είναι μια επιλογή που πάρθηκε με πλήρη επίγνωση των προκλήσεων που εμπεριέχει. Μια απόφαση συλλογική, ανθρώπων που με επέλεξαν ως επικεφαλής της παράταξής μας, προσδοκώντας η ομάδα των Βυρωνιωτών που απαρτίζουν την Νέα Εποχή Βύρωνα να μπει στο «τιμόνι» αυτού του Δήμου, έτοιμοι να υπηρετήσουν με ήθος, αξιοπρέπεια και ενσυναίσθηση όλους εσάς.

Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση για την πόλη μας

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως, την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας, εγκλωβισμένος σ’ έναν φαύλο κύκλο απραξίας. Βιώνουμε όλοι καθημερινά τις ίδιες δυσκολίες, μοιραζόμαστε κοινούς προβληματισμούς, αναρωτιόμαστε γιατί ο Βύρωνας παραμένει στο παρελθόν, ενώ άλλοι Δήμοι ήδη βρίσκονται έτη φωτός μπροστά από εμάς.

Συνεργαζόμαστε για έναν Βύρωνα πιο βιώσιμο και ανθρώπινο

Όλα αυτά, τα απλά και καθημερινά αλλά και τα πιο δύσκολα και σύνθετα ζητήματα, εμείς, οι άνθρωποι της Νέας Εποχής Βύρωνα ξέρουμε ότι μπορούμε να τα κάνουμε πράξη. Έχουμε το σχέδιο αλλά και τις λύσεις ώστε να υλοποιηθούν. Μα πάνω απ’ όλα, είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να προσφέρουμε σε αυτόν εδώ τον τόπο. Με όλες μας τις δυνάμεις, γεμάτοι πάθος και όρεξη ο Βύρωνας μας να λάμψει όπως του αξίζει.
Gogos for mayor

Το όραμά μας για τον Βύρωνα

#allazoume_ta_dedomena

ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ

την ανυπαρξία
εννέα χρόνων

ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ

το μέλλον των
παιδιών μας

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΥΜΕ

το Δημαρχείο και τις
υπηρεσίες μας

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ

ένα ισχυρό όνομα
για τον Βύρωνα

ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ

τα πολιτιστικά
χαρακτηριστικά
της πόλης

ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ

το παρελθόν αυτής
της πόλης και την
ιστορία της

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ

τα ΚΕΠ Υγείας
που εμείς
εμπνευστήκαμε

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ

χώρους ελεύθερους
και κάθε μέρα
γιορτή στα πάρκα

ΔΙΝΟΥΜΕ

πνοή σε ότι μας
περιβάλλει μέσω
της ανακύκλωσης

ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ

τον τουρισμό των
μονοπατιών του
βουνού και τον
θρησκευτικό
τουρισμό

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ

δουλειά σε κάθε
Βυρωνιώτη μέσω
των εσόδων της
ανταποδοτικής
ανακύκλωσης

ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ

την άποψη πως
πρέπει να
ξανασυναντηθούμε
στις γειτονιές μας
Nea Epoxi Byrona Logo White
© 2023 NEA EPOXI BYRONA - ALL RIGHTS RESERVED
Powered by Anaptixis
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram