ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Αγαπητέ χρήστη

Σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την προστασία δεδομένων προσωπικού Χαρακτήρα (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων - GDPR), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Νέα-Εποχή-Βύρωνα έχει λάβει όλα τα σχετικά μέτρα ασφαλείας, και θα θέλαμε τη συγκατάθεσή σας ώστε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και για την αποστολή newsletters ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Θέλουμε να είμαστε απόλυτα διαφανείς σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Σας ενημερώνουμε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας και τα λοιπά προσωπικά σας δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό και δεν παρέχονται από εμάς, με οποιονδήποτε τρόπο, σε τρίτους.

Όροι χρήσης και πολιτική απορρήτου

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης προτού να χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα μας ή αποκτήσετε οποιαδήποτε πληροφορία, προϊόν ή υπηρεσία που παρέχεται από την σελίδα μας. Με την χρήση της, αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω (συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης προστασίας ιδιωτικού απορρήτου).

Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης απορρήτου, και δεν είστε διατεθειμένοι να δεσμευθείτε από αυτούς, παρακαλούμε να μη χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας, τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας καθοιονδήποτε τρόπο.

·         Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Διατηρούμαι το δικαίωμα να τροποποιούμε ή να ανανεώνουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις, γιαυτόν τον λόγο σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε τους παρόντες Όρους Χρήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης.

·         Προστασία ανηλίκων

Η Ιστοσελίδα απευθύνεται αυστηρά σε Χρήστες άνω των δεκαοκτώ (18) ετών. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες καταχωρήσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης κατά τη χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό της ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση της Ιστοσελίδας.

·         Πνευματική Ιδιοκτησία

Τα κείμενα, οι εικόνες, τα σήματα/σύμβολα, το ενημερωτικό υλικό, οι σημειώσεις, τα videos, καθώς και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που έχει εισαχθεί ή θα εισαχθεί στην ιστοσελίδα μας, αποτελεί πνευματική μας ιδιοκτησία και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του ως άνω περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς σκοπούς, επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης του επικεφαλή της παράταξης ή του εκάστοτε δικαιούχου των πνευματικών μας δικαιωμάτων.

Οι λοιπές ονομασίες σημάτων και υπηρεσιών που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας και δεν φέρουν το σήμα της Νέα-Εποχή-Βύρωνα και ανήκουν σε άλλες εταιρίες ή ιστοτόπους, μπορεί να αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας μόνον για σκοπούς αναγνώρισης.

Η χρήση της ιστοσελίδας μας επουδενί δεν συνεπάγεται τη χορήγηση του δικαιώματος αναπαραγωγής, αντιγραφής, πώλησης, μεταπώλησης ή/και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο το σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου και συνεπώς απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου της Ιστοσελίδας.

Απαγορεύεται ρητώς η αναπαραγωγή, αντιγραφή, πώληση, μεταπώληση ή οποιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης, μέρους ή του συνόλου της ιστοσελίδας μας, για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό ή άλλον σκοπό πέραν της προσωπικής σας ενημέρωσης.

 

·         Πολιτική Απορρήτου / Προστασία προσωπικών δεδομένων

Απαραίτητη προϋπόθεση από πλευράς σας είναι η γνωστοποίηση ορισμένων προσωπικών σας στοιχείων. Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αλλά και για να λαμβάνετε newsletters, videos και ενημερωτικό υλικό, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον αριθμό του τηλεφώνου σας.

 

 

 

Συλλογή και χρήση των Προσωπικών Δεδομένων

Ποιά δεδομένα συλλέγουμε

Λαμβάνουμε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία εσείς επιλέγετε να μας παρέχετε. Σκοπός μας είναι να συλλέγουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από εσάς έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την κατάλληλη πληροφόρηση σε σχέση με τα ενημερωτικά προγράμματα, να απαντάμε στις απορίες σας, να σας παρέχουμε videos μέσω της Ιστοσελίδας μας. Οι πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε.

Χρησιμοποιούμε επίσης τα στοιχεία της προσωπικής σας ταυτότητας για να σας ενημερώσουμε για υπηρεσίες και προγράμματα που διατίθενται από την Νέα-Εποχή-Βύρωνα. Η Εταιρία μας μπορεί επίσης να επικοινωνήσει μαζί σας για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τη γνώμη σας.

Η Ιστοσελίδα μας δεν πωλεί, εκμισθώνει ή διαθέτει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία των χρηστών της σε τρίτους. Επιπλέον, μπορεί να μοιραζόμαστε δεδομένα με συνεργάτες μας, προκειμένου να διεξάγουμε στατιστικές αναλύσεις, να σας στείλουμε e-mail ή ταχυδρομικές επιστολές.

Όλοι οι τρίτοι απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών για λογαριασμό της Νέα-Εποχή-Βύρωνα και είναι υποχρεωμένοι να τηρούν την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας.

Δεν χρησιμοποιούμε ή αποκαλύπτουμε ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία, όπως φυλή, θρησκεία ή πολιτικές πεποιθήσεις, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Έχουμε το δικαίωμα να αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση στις εξής περιπτώσεις: (α) εάν χρειαστεί, βάσει νομοθετικής διάταξης ή δικαστικής εντολής (β) σε κάθε περίπτωση που απειλούνται τα δικαιώματα ή η περιουσία της Νέας-Εποχής-Βύρωνα και, (γ) σε επείγουσες περιστάσεις για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της Ιστοσελίδας μας ή του κοινού.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, προκειμένου να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ε-MAIL

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενδεικτικά:

·         σε περίπτωση που εγγραφείτε στη λίστα μας προκειμένου να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία/newsletters.

·         σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

·         για την αποστολή και notes σχετικών με το προγράμματα της παράταξης.

Επίσης, όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω e-mail, σας παρακαλούμε να μην αποκαλύπτετε εμπιστευτικές πληροφορίες στα μηνύματά σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μας στέλνετε ευαίσθητες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟI ΜΕΛΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας μας συμφωνείτε να παρέχετε αληθείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που σας ζητάμε προκειμένου να έχετε πρόσβαση στα περιεχόμενα και τις υπηρεσίες μας. Τα στοιχεία εγγραφής είναι απαραίτητα για την εύρυθμη παροχή των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας προς εσάς, αλλά και για την ομαλή συντήρηση ή/και ανάκτηση του λογαριασμού σας. Μετά την εγγραφή σας, η διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή από τον ιστότοπό μας ενός προσωπικού κωδικού πρόσβασης (password) στο σύστημά μας. Γι’ αυτό τον λόγο σας παρακαλούμε πριν την εγγραφή σας να διαβάζετε προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης.

Σας υπενθυμίζουμε ότι παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό σας (user account). Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του λογαριασμού σας και σε περίπτωση που αντιληφθείτε οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας θα πρέπει να ειδοποιήσετε άμεσα τον ιστότοπό μας. Επίσης, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού σας και την τυπική έξοδο σας από τον λογαριασμό σας στο τέλος κάθε χρήσης (log out).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ IP

Η διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που αποδίδεται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η διεύθυνση IP είναι τεχνικώς απαραίτητη για την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας. Επιτρέπει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στους υπολογιστές εξυπηρέτησης δικτύου (servers) να αναγνωρίζονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους. H χρήση της διευθύνσεως ΙΡ γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3471/06 περί «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Ιδιωτ. Ζωής στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες» και Ν. 2472/1997 περί «Προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα», όπως ισχύουν κάθε φορά.

CΟΟKIES

Σε μερικές περιπτώσεις, η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να συλλέξει αυτόματα ορισμένες κατηγορίες δεδομένων όταν μας επισκέπτεσθε διαδικτυακά, καθώς και όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Τα cookies μπορούν να απομνημονεύουν τις προτιμήσεις και να συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας σας στην ιστοσελίδα, όπως επίσης και να διασφαλίζουν ότι οι διαφημίσεις ή προσφορές που βλέπετε στο διαδίκτυο άπτονται των ενδιαφερόντων σας. Η απλή πλοήγηση στην Ιστοσελίδα μας ενδέχεται στο μέλλον να προϋποθέτει την προηγούμενη αποδοχή των cookies από εσάς. Η χρήση της τεχνολογίας των cookies είναι απαραίτητη για να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες της ιστοσελίδας μας, ωστόσο, δεν κάνουμε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που αποθηκεύονται σε αυτά. H χρήση της τεχνολογίας αυτής είναι σύμφωνη με τον Ν. 3471/06 περί «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Ιδιωτ. Ζωής στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες» και τον Ν. 2472/1997 περί «προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

Τα cookies μας δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Εάν δεν επιθυμείτε την αποδοχή cookies καθώς περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας να απορρίπτει όλα τα cookies ή να σας ενημερώνει πριν από την αποστολή ενός cookie.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας: 

·         Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας: Μπορείτε να μας στείλετε e-mail συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούμε για εσάς.

·         Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών δεδομένων σας: Σε περίπτωση που αλλάξουν τα στοιχεία σας ή δεν έχουν καταχωρηθεί σωστά, μπορείτε να μας στείλετε e-mail συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.

·         Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών δεδομένων σας: Μπορείτε να μας στείλετε e-mail συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς.

 

 

 

·         Περιορισμός Ευθύνης

Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση ή επακόλουθη ζημία, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, εξόδων, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, βλάβης στον υπολογιστή από ιούς, bugs, hacking, βλάβης στο λογισμικό ή το hardware, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, διαφυγόντων κερδών, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών που θα μπορούσαν να προκύψουν, ως επακόλουθο της πρόσβασης στον δικτυακό τόπο, την πλοήγηση σε αυτόν, την αδυναμία πρόσβασης σ’ αυτόν, ή τη μεταφόρτωση περιεχομένου από αυτόν, όπου αυτό επιτρέπεται. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χωρίς σφάλματα ή τεχνικά προβλήματα, πλην όμως η χρήση της σελίδας μας γίνεται με αποκλειστική σας ευθύνη. Ως εκ τούτου, δεν φέρουμε ευθύνη για τη διαγραφή ή την αποτυχία αποθήκευσης περιεχομένου, πληροφοριών και ενημερώσεων από την ιστοσελίδα μας.

Ομοίως, δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, ηθική, παρεπόμενη ή αποθετική ζημία κάθε είδους που απορρέει από ή σχετίζεται με οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας μας και του περιεχομένου της, καθώς και οποιαδήποτε δυσλειτουργία αυτής.

·         Δεσμοί (links) από και προς άλλες ιστοσελίδες

Η Ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους (links) για άλλους ιστοτόπους, τους οποίους δεν διαχειριζόμαστε ή ελέγχουμε, και δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους. Οι σύνδεσμοι αυτοί υπάρχουν στην Ιστοσελίδα μας για την ενημέρωσή σας και τη διευκόλυνση της περιήγησης, και σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο των άλλων ιστοσελίδων ή για οποιαδήποτε απώλεια ή/και ζημία που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση τους. Πριν χρησιμοποιήσετε τους ιστοτόπους αυτούς, μπορείτε να αναζητήσετε τους ξεχωριστούς όρους χρήσης, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές απορρήτου της κάθε επιμέρους ιστοσελίδας.

·         Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media)

Μέσω της Ιστοσελίδας μας έχετε την επιλογή αλληλεπίδρασης με μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως για παράδειγμα την επιλογή «Μου αρέσει» του Facebook, Twitter, Instagram, Google+, κ.λπ. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να επιτρέπουν την πρόσβαση ή/και σύνδεση στους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα. Εμείς δεν ελέγχουμε τις υπηρεσίες αυτές των κοινωνικών δικτύων ή τα προφίλ σας σε αυτά, και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας σε αυτές τις υπηρεσίες ή να θέσουμε κανόνες για τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών σε αυτές. Τα ζητήματα αυτά άπτονται του δικού σας ελέγχου καθώς και των παρόχων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Πριν κάνετε χρήση οποιουδήποτε τέτοιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης που προτείνεται από την Ιστοσελίδα μας, σας συνιστούμε να διαβάσετε όλες τις πολιτικές και τις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες των αντίστοιχων μέσων κοινωνικής δικτύωσης ώστε να ενημερωθείτε καλύτερα αναφορικά με τις πολιτικές απορρήτου τους. 

·         Ασφάλεια και χρόνος τήρησης Προσωπικών Δεδομένων

Τηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για να έχουμε επικοινωνία. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να παραμείνουν στο αρχείο μας μέχρις ότου ζητήσετε την διαγραφή τους.

H Νέα-Εποχή-Βύρωνα έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα της, να διαγράψει λογαριασμούς, να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί περιεχόμενο, κατά τη διακριτική της ευχέρεια.

·         Εφαρμοστέο Δίκαιο και δικαιοδοσία

Οι παρόντες Όροι Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα χρήση της ιστοσελίδας, και η οποία δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδίκως, αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Ελληνικής Δημοκρατίας.

 

 

© 2019 NEA EPOXI BYRONA - ALL RIGHTS RESERVED
Powered by Anaptixis
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram