Εκλογική Διακήρυξη

Η αγάπη μου για τον Βύρωνα είναι αδιαπραγμάτευτη

Ζω στον Βύρωνα. Την πόλη που αγάπησα. Με τη Βασιλική Μάρκου, τη γυναίκα μου, μεγαλώσαμε εδώ τα τρία μας παιδιά και τώρα χαιρόμαστε τα εγγόνια μας. Τον Βύρωνα με την τεράστια ιστορία του, την πολιτιστική του παράδοση και την ασύγκριτη αθλητική του διαδρομή. Μια πόλη που μόνο να ερωτευτείς μπορείς, περπατώντας στα γραφικά προσφυγικά της στενά και τις καταπράσινες διαδρομές του Υμηττού μας. Μα, πάνω απ’ όλα, είναι οι άνθρωποί της. Όλοι εσείς. Οι πολίτες του Βύρωνα, που «πονάτε» τον τόπο αυτό, που δίνετε όλοι σας, τον καλύτερό σας εαυτό, για να δείτε αυτήν την πόλη όπως πραγματικά της αξίζει.

Δημιουργούμε μια πόλη ανοιχτή στο μέλλον, σεβόμενοι το παρελθόν

Την εμπλοκή μου με τα κοινά, δεν την είδα ποτέ ως αυτοσκοπό. Η έννοια της προσφοράς ωστόσο, υπήρχε πάντα διάχυτη μέσα μου. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος για να γίνω γιατρός, ενώ δεν έπαψα ποτέ να αναζητώ τη γνώση, σπουδάζοντας επιπλέον, θεολογία αλλά και δημοσιογραφία.

Η ευκαιρία μου δόθηκε πριν από 25 χρόνια από τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος μου άνοιξε τον δρόμο να συνεισφέρω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις από τη θέση του Αντιδημάρχου και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των Βυρωνιωτών, κάνοντας πράξη πρωτοποριακές ιδέες και προτάσεις, που βρήκαν από όλους εσάς, συγκινητική ανταπόκριση, δίνοντάς μου μάλιστα, την ευκαιρία να σας εκπροσωπώ αδιάλειπτα, έως και σήμερα, στα δημοτικά έδρανα.

Παράλληλα, δεν έπαψα ποτέ να εργάζομαι. Να ασκώ το λειτούργημα του γιατρού – νευροχειρουργού, ως ιδιώτης γιατρός επί σειρά ετών αλλά και από τις θέσεις μου σε δημόσια νοσοκομεία, όντας πλέον διευθυντής της νευροχειρουργικής κλινικής στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας.

Είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε με ήθος και αξιοπρέπεια τους πολίτες

Η απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου αυτής της πόλης, είναι μια επιλογή που πάρθηκε με πλήρη επίγνωση των προκλήσεων που εμπεριέχει. Μια απόφαση συλλογική, ανθρώπων που με επέλεξαν ως επικεφαλής της παράταξής μας, προσδοκώντας η ομάδα των Βυρωνιωτών που απαρτίζουν την Νέα Εποχή Βύρωνα να μπει στο «τιμόνι» αυτού του Δήμου, έτοιμοι να υπηρετήσουν με ήθος, αξιοπρέπεια και ενσυναίσθηση όλους εσάς.

Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση για την πόλη μας

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως, την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας, εγκλωβισμένος σ’ έναν φαύλο κύκλο απραξίας. Βιώνουμε όλοι καθημερινά τις ίδιες δυσκολίες, μοιραζόμαστε κοινούς προβληματισμούς, αναρωτιόμαστε γιατί ο Βύρωνας παραμένει στο παρελθόν, ενώ άλλοι Δήμοι ήδη βρίσκονται έτη φωτός μπροστά από εμάς.

Συνεργαζόμαστε για έναν Βύρωνα πιο βιώσιμο και ανθρώπινο

Όλα αυτά, τα απλά και καθημερινά αλλά και τα πιο δύσκολα και σύνθετα ζητήματα, εμείς, οι άνθρωποι της Νέας Εποχής Βύρωνα ξέρουμε ότι μπορούμε να τα κάνουμε πράξη. Έχουμε το σχέδιο αλλά και τις λύσεις, ώστε να υλοποιηθούν. Μα πάνω απ’ όλα, είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να προσφέρουμε σε αυτόν εδώ τον τόπο. Με όλες μας τις δυνάμεις, γεμάτοι πάθος και όρεξη ο Βύρωνας μας να λάμψει όπως του αξίζει.

Αξιοποιούμε το παρόν, επιλέγουμε το μέλλον μας για

Μια κοινωνία αλληλεγγύης με δίχτυ δράσεων

Τη φροντίδα στον αδύναμο

Τη λειτουργία των θεσμών χωρίς εξαρτήσεις

Τη διατήρηση και βελτίωση όλων των χρήσιμων παρακαταθηκών

Τη δημιουργία δράσεων με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της οικονομικής ανεξαρτησίας του δήμου

Την τακτική ενημέρωση των πολιτών για τα πεπραγμένα

Το περιβάλλον και δράσεις αντιρρύπανσης ως πρωταγωνιστές στην καθημερινότητά μας

Το δικαίωμα βιώσιμης παρουσίας των νέων στην πόλη μας

Την ουσιαστική μέριμνα για την τρίτη ηλικία

Τη διαρκή συμπαράσταση στην καθημερινότητα των εργαζομένων

Την υγιεινή και ασφάλεια στα σχολεία

Το δικαίωμα των οικογενειών και μαθητών στην εκπαίδευση με ανοικτά σχολεία σε μια πραγματικά ανοικτή κοινωνία

Την αγάπη και τη φροντίδα όλων μας για τα ζώα και την φύση

Τίποτα από τα παραπάνω δεν γίνεται χωρίς τη βοήθεια των πολιτών. Χωρίς τη δική σας στήριξη, τη δική σας βοήθεια, τη δική σας συμμετοχή. Σας καλούμε και σας προσκαλούμε να δώσουμε τα χέρια όλοι μαζί ώστε να αποδώσουν καρπούς οι κόποι μας. Να συνεχίσουμε τη δημιουργία, να διευρύνουμε τη συνεργασία, να κερδίσουμε το καθημερινό στοίχημα της πόλης, με σκληρή δουλειά και πάντα στο πλευρό των πολιτών του Βύρωνα.
Έλα και εσύ μαζί μας!
Nea Epoxi Byrona Logo White
© 2023 NEA EPOXI BYRONA - ALL RIGHTS RESERVED
Powered by Anaptixis
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram